fbpx

Een gratis website voor de gouden tip

Overzicht van het Twize kantoor met medewerkers

Een gratis website voor de gouden tip!

Twize is zo hard op zoek naar nieuwe toppers dat we bijna wanhopig zijn!

Bij Twize zijn we niet van dure recruiters en detacheringspartijen. Wij besteden onze krachten liever om prachtige websites te maken,  supersnelle webshops en intuïtieve web applicaties.
Maar ook organisaties te helpen die niet in staat zijn een professionele website te kunnen laten ontwikkelen. Twize heeft als streven 5% van zijn beschikbare uren aan non-profit organisaties te besteden.

Jij kunt hier helpen! Je helpt Twize met de gouden tip (of je bent zelf die gouden tip) en je helpt jouw non-profit organisatie met een zeer professionele website.

Tijdens de sollicitatie horen we graag wie de tipgever was, of als je die zelf bent geweest!

Alle voorwaarden op een rijtje:

  • De actie geldt alleen voor de functies: Junior / Medior developer, Medior / Senior developer en Communicatie / Marketing topper.
  • De aangeleverde kandidaat krijgt een contract bij Twize en ontvangt een verlenging na zijn eerste 6 maanden contract bij Twize.
  • De website moet voor een non-profit organisatie zijn, dit mag zijn een sportvereniging / kinderboerderij / buurtteam, noem het maar op.
  • Als jij iemand aandraagt voor de functie en de kandidaat heeft zelf ook een voorstel voor een organisatie, dan geldt deze beloning alleen voor de organisatie van de kandidaat. Liefst doen jullie dit natuurlijk in overleg!
  • Het liefste zien we een persoonlijk connectie met jouw organisatie. Ook omdat we graag met je langsgaan bij jouw organisatie na afloop, om daar met zijn allen een foto te maken en te proosten op de nieuwe website.
  • Twize zorgt voor een ontwerp van de website, we gaan er hier vanuit dat de organisatie al wel een logo / huisstijl heeft. Anders hebben we hier eventueel partners voor of laten we AI iets ontwikkelen.
  • De website ontwikkeling valt binnen een budget van 5000,- euro. Dit staat gelijk aan 53 uur development / design. Dit is ruim voldoende voor een website voor een dergelijke organisatie, inclusief CMS, formulieren, domeinnaam etc. In het ontwerp en voorbespreking zullen wij rekening houden met dit budget, zodat we aan het eind met zekerheid een mooie / werkende website op kunnen leveren.
  • Content voor de website wordt aangeleverd door de klant. Twize plaatst de content in de eerste oplevering van de website. Daarna kan de klant via het CMS dit volledig zelf.
  • Twize verzorgt de hosting volledig gratis voor de looptijd van 1 jaar. Daarna geldt het non-profit hosting tarief. Mocht dit niet binnen de mogelijkheden vallen van de organisatie kan Twize de website verhuizen naar een goedkopere hosting oplossing zonder actief beheer.

 

Vacatures bij Twize

Bij Twize krijg je de vrijheid om zonder managers, met eigen verantwoordelijkheden, projecten te draaien. Projecten die passen bij jou als persoon. Ligt iets niet binnen jouw expertise? Dan helpen we elkaar gewoon! Zo komen we altijd met passende oplossingen om onze klanten te helpen met hun vraagstukken.

Plezier hebben in ons werk vinden we enorm belangrijk. Hierbij kijken we altijd naar jou als persoon. Wat zijn jouw talenten? Waarin wil jij jezelf ontwikkelen? Ieder kwartaal bespreken we met jou hoe dit gaat en hoe we jou daar in kunnen ondersteunen.

Waarom je nog meer bij Twize zou willen werken? Een laptop van de zaak, sporten met je collega’s, borrels, vakanties en een top sfeer op kantoor.

Interesse? Check onze vacatures hieronder.

Fulltime / parttime

Junior / Medior developer

Ben jij een beginnende developer, of heb je al enige ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Twize krijg je de vrijheid om jouw kwaliteiten op een zo’n goed mogelijke manier te gebruiken. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal! Front-end of back-end, bij Twize krijg je de ruimte jezelf verder te ontwikkelen. In welke tak dan ook!

Bekijk deze vacature

Fulltime / parttime

Medior / Senior developer

Heb jij al de nodige ervaring als developer? Bij Twize krijg je de vrijheid om jouw kwaliteiten op een zo’n goed mogelijke manier te gebruiken. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal! Front-end of back-end, bij Twize krijg je de ruimte jezelf verder te ontwikkelen. In welke tak dan ook!

Bekijk deze vacature

Parttime / Fulltime

Marketing / communicatie specialist

Heb jij ervaring met een merk te positioneren in een zee bewogen en dynamische markt? Lijkt het jou tof om het merk Twize mee te laten groeien? Denk jij strategisch mee hoe dat het beste in te vullen en zet jij die marketing strategie neer als een huis?

Bekijk deze vacature

Stage

Stage: Webdevelopment (HBO)

Raak jij meteen geïnspireerd bij het zien van de nieuwste trends op het gebied van webdesign? Ambieer jij de skills die nodig zijn voor de ontwikkeling van een geweldige website of webshop?

Bekijk deze vacature

Stage

Stage: Design en interactie (HBO)

Word jij enthousiast van customer journeys te ontwikkelen? Wil jij leren hoe je de beste UX/UI kan uitwerken voor verschillende type klanten? Wil jij een stage lopen met oog op een vaste baan? Dan wil je nu verder lezen.

Bekijk deze vacature

Onze meester partners

Onze nieuwsbrief krijgen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief om gelijk te horen wanneer er nieuwe artikelen zijn verschenen.

Joep en Laurens terug naar het tekenbord van Twize