fbpx

Ontmoet de meesters

in creative technology.

Een toegewijd team van creative technologists.

Service is niet doen wat u verwacht. Service is meer doen dan u verwacht.

Joep Rongen
Creatief opperhoofd
Joep profielfoto
Laurens Brazão da Costa
Geniale backend baas
Laurens profielfoto
Remco Spruijt
Pixel maniak
Remco Profielfoto
Jeroen Kastelijns
Rocket engineer
Eva Neve
Creatief techie
Mark Hobbel
Junior Code Kunstenaar

Uw eigen Creative Developer

Bij Twize werken alleen maar Creative Developers. Daarom zijn wij ook meesters in de creative technology! Het gaat namelijk niet alleen om de juiste techniek van uw online oplossing, maar ook op het gebied van user interactie en design moet het kloppen. Onze developers zijn stuk voor stuk breed opgeleid in software ontwikkeling en hebben daarnaast ook de communicatieve skills om u te woord te staan.

Wat dit betekent? Geen account managers; geen project managers; geen telefoniste. Gewoon uw eigen aanspreekpunt die alle touwtjes in handen heeft. Zij regelen de planning; stemmen de kosten af; schakelen de juiste mensen in en zijn  ook nog verantwoordelijk voor de volledige ontwikkeling voor uw online oplossing. Creative Technologists only!

Onze werkwijze

Twize

In 2018 vonden Laurens en Joep het tijd voor verandering op de markt. De beleveniseconomie was woord van het jaar, maar de websites die werden gebouwd sloten hier totaal niet op aan. Vaak bleef de performance achter en was er weinig oog voor user experience. Daarnaast was het laten ontwikkelen van een nieuwe website vaak geen fijne belevenis voor de klant.

Dus met twee mensen begonnen wij twee dingen te veranderen:

  • Websites moesten meer een beleving worden voor de gebruiker. Door middel van micro interactie; aantrekkelijke designs en goed lopende software moeten websites weer aanvoelen als een toevoeging van de communicatie i.p.v. een obstakel.
  • Het laten ontwikkelen van een website moest geen langdurig hoofdpijndossier zijn, maar een duidelijk proces met overzichtelijke touchpoints; een  goed project management en fijne communicatie, maar vooral met zo min mogelijk input de maximal output halen. Ontzorgen!

Onze partners

Logo Miesart
Bureau Loos Logo
Artishock Logo