fbpx

Diensten

Wat wij doen.

video

Twize is gespecialiseerd in maatwerk oplossingen op het gebied van webontwikkeling. Door de jarenlange ervaring binnen webdevelopment te combineren met bestaaande open-source systemen, ontwikkelt Twize zeer geavanceerde eindproducten met een aantrekkelijke prijs. Naast de ontwikkeling van maatwerk websites en webshops is Twize ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van koppelingen tussen online applicaties.

Maatwerk websites

Bij twize leggen we de focus op maatwerk. We begrijpen dat elke website uniek moet zijn en uw specifieke behoeften moet weerspiegelen. Ons ervaren team van ontwikkelaars en ontwerpers werkt nauw met u samen om een op maat gemaakte website te creëren die perfect bij uw bedrijf past. Of u nu een eenvoudige bedrijfswebsite, een interactieve portfolio, een blog of een geavanceerde e-commerce site nodig heeft, wij leveren maatwerkoplossingen die aan uw unieke eisen voldoen. We zorgen voor een responsieve en gebruiksvriendelijke ervaring op verschillende apparaten en browsers.

Lees meer over de mogelijkheden van een maatwerk website

Webshops

Onze e-commerce dienst is gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte webshops die uw online aanwezigheid versterken. Met een ervaren team van ontwikkelaars en ontwerpers begrijpen we het belang van een sterke online winkelervaring. We analyseren grondig uw bedrijf, producten en doelgroep, zodat we een webshop kunnen creëren die uw unieke identiteit weerspiegelt. Ons doel is om een intuïtieve gebruikerservaring te bieden, met een aantrekkelijk en professioneel ontwerp dat uw producten in de schijnwerpers zet. We integreren krachtige e-commerce functionaliteiten, zoals veilige betalingsgateways en voorraadbeheer, om uw webshop efficiënt te laten werken. Vertrouw op ons voor hoogwaardige e-commerce oplossingen die uw bedrijf helpen groeien.

Lees meer over onze e-commerce ontwikkeling

Geavanceerde koppelingen

Ontdek de kracht van naadloze integraties tussen websites, webshops en uw saas oplossingen. Wij begrijpen de essentie van een naadloze gebruikerservaring en efficiënte bedrijfsprocessen. Ons ervaren team van ontwikkelaars creëert slimme koppelingen die uw website en webshop perfect op elkaar laten aansluiten. Van het synchroniseren van productinventaris en bestellingen tot het automatisch bijwerken van klantgegevens, wij zorgen voor een probleemloze uitwisseling van informatie. Profiteer van gestroomlijnde processen, verhoogde efficiëntie en tevreden klanten. Laat ons u helpen bij het optimaliseren van uw online bedrijfsvoering met naadloze website-webshopkoppelingen.

Lees meer over alle mogelijkheden