fbpx

Al uw online oplossingen

Onze zorg.

Twize schilder geeft de website een kleurtje.

Maatwerk websites

Bij Twize ontwikkelen we online oplossingen met de eindgebruiker als uitgangspunt, hierdoor is elke website of webshop bij ons een maatwerk oplossing. Samen met u kijken wij kritisch voor welke doelgroep wij de website gaan ontwikkelen. Op basis van deze keuze kiezen we de meest geschikte ontwerper en ontwikkelaar in ons team. Naast de perfecte ervaring voor de eindgebruiker zorgen wij ook voor een goede ervaring voor onze klanten: Het CMS dat wij meeleveren is volledig afgestemd op de website en is intuïtief in gebruik. Hierdoor is het bijhouden van de website geen irritatiefactor, maar een fijne ervaring. Deze oplossing ontwikkelen wij in open source systemen zoals WordPress, WooCommerce, Drupal, Symfony, Laravel etc.

Online applicaties

Naast websites en webshops ontwikkelen wij bij Twize ook online software. Of het nu gaat om een intranet, maatwerk CRM of een dashboard voor uw klanten. Wij denken graag met je mee bij Twize.

Met een team van UX experts en meer dan 30 jaar ontwikkel ervaring gaan wij graag de uitdaging aan om te kijken of een online applicatie ook voor jouw bedrijf de ideale oplossing is.

Diagram koppelingen

Koppelen van systemen? Twize connect!

Steeds meer informatie wordt tegenwoordig opgeslagen in online applicaties. Boekhoudpakketen, vacature systemen, CRM’s, Product databases, uren pakketen, lead aggregation, marketing automation en ga zo maar door.
Maar wat nu als jouw bedrijf behoefte heeft om de data uit 1 systeem te gebruiken in het andere systeem? Dan is dat meestal een probleem, want de systemen zijn van andere leveranciers en hebben deze mogelijkheden vaak niet. Twize gaat graag met je om tafel om te kijken of wij hierin kunnen helpen. Wij hebben heel veel ervaring in het koppelen van bijvoorbeeld jouw vacatures naar jouw website, of de bestellingen van jouw webshop naar het boekhoudpakket etc.