fbpx

Smit & Zoon

project

Nera Tanning Iconische waterdruppel
Nera Tanning Iconische waterdruppel

Smit & Zoon

A big bang

A big bang for …. Twize!

Wow, wat een knal was dit om te mogen ontwikkelen voor Smit & Zoon. In samenwerking met Bureau Loos, ontwikkelden wij voor Smit & Zoon een super vette campagne voor 1 van de grootste revoluties op het gebied van leer looien van deze eeuw. Naast de campagne website, een mooie take-over banner, ontwikkelden wij ook de nieuwe corporate website voor Nera Tanning, het nieuwe merk van Smit & Zoon voor deze innovatie.

Een gepersonaliseerde campagne voor iedereen

Bureau Loos bedacht een toffe campagne om deze nieuwe innovatie aan iedereen kenbaar te maken via een website en een marketing campagne. De website: bigbangfortanning.neratanning.com had een uniek karakter met een toffe film die afspeelde voor de gebruiker, maar wat het helemaal persoonlijk maakte was dat de website afgestemd kon worden op de gebruiker. Door een slimme marketing campagne getarget op persoon of bedrijf werd de website precies gericht aan de persoon die hem bezocht door een persoonlijke boodschap en een persoonlijke kleurstelling. Hiervoor heeft Twize de website in maar liefst 5 verschillende stijlen gebouwd! Het hele idee van deze campagne website was mensen op de hoogte te brengen dat er een nieuwe technology op de markt kwam en mensen in te laten schrijven om meer informatie te ontvangen via een nieuwsbrief.

Zeology explained on Neratanning

Een nieuw merk. Een nieuwe website.

Voor Nera Tanning, het nieuwe merk van Smit & Zoon, mochten wij de nieuwe corporate website bouwen. Twize koos ervoor om deze volledig in wordpress te bouwen, omdat er een behoefte was om de website zeer gemakkelijk te kunnen onderhouden en er moest veel informatie beschikbaar komen voor deze innovatie in de University of Zeology.

Een mooi kenmerk is de interactieve chat die gevoed wordt door een drag en drop formulier systeem in WordPress. De gebruiker kan op deze manier zeer gemakkelijk en intuitief contact opnemen of een vraag stellen, in plaats van logge en drempel verhogende standaard formulieren.

Bekijk de website hier