fbpx

Vers van Gijs

project

Vers van Gijs

De lekkerste broodjes nu ook online!

De lekkerste broodjes met de beste ingrediënten zijn nu ook gemakkelijk online te bestellen. Wij hebben dit voor Vers van Gijs mogelijk mogen maken door middel van een compleet vernieuwde webshop. Deze webshop bevat een aantal mooie maatwerk oplossingen, die we graag met jou willen delen… Dat smaakt naar meer!

Uitgebreid menu, broodjes zelf samen te stellen

Op de vernieuwde webshop van Vers van Gijs is een groot aanbod te vinden aan broodjes, lunchboxen, fruit, salades en ga zo maar door. Je lunch of ontbijt is bij Vers van Gijs in goede handen. Als klant kun je via de webshop gemakkelijk jouw persoonlijke wensen aangeven. Zo kun je een broodje naar keuze selecteren, zelf mixen samenstellen, ingrediënten weglaten als je ze niet lekker vindt of speciale broodjes selecteren als je een allergie hebt of een bepaald dieet volgt. Ook kun je aangeven welk broodje voor wie bedoeld is. Dan weet je in ieder geval zeker dat het juiste broodje bij de juiste persoon terecht komt. Wel zo handig!

De broodbaklijst: het ultieme overzicht

Moet je jezelf een voorstellen: Je bent eigenaar van een webshop waarop je broodjes verkoopt. Mensen bestellen verschillende soorten broodjes. De een kiest dit broodje, de ander wil een half broodje en weer een ander een salade met een cake en een drankje. Dit zorgt voor veel administratieve druk. Hier hebben wij een mooie oplossing voor gemaakt: de broodbaklijst!

De broodbaklijst zorgt ervoor dat ze bij Vers van Gijs precies weten welke broden, salades, drankjes en kratten ze nodig hebben. Door middel van slimme berekeningen krijgen ze elke dag een overzicht van wat er nodig is om alle bestellingen klaar te maken. Halve en hele broden worden bij elkaar opgeteld en weergegeven in een handig overzicht. Zo weten ze precies wat ze nodig hebben en hoeven ze niet elke dag alles handmatig te berekenen!

De Twize Checkout

De webshop van Vers van Gijs bevat een nieuw soort checkout: de Twize Checkout. Voor de echte Twize fans (ja, dat zijn er best veel) zal dit geen nieuwe term zijn, maar voor de mensen die wat minder bekend zijn met Twize zullen we het wat beter uitleggen. De Twize checkout is een geoptimaliseerd afrekenproces. Deze checkout is overzichtelijker, mobiel geoptimaliseerd en snel. Hierdoor wordt het aantal conversies op je webshop vergroot!

Voor Vers van Gijs hebben we ook nog iets speciaals verwerkt in de checkout, namelijk tijdsloten. Zo weet je als klant waar je aan toe bent, en kan Vers van Gijs de werkzaamheden mooi spreiden over de dag.

Meer weten over de Twize Checkout?

Net zoals Vers van Gijs warme broodjes verkoopt, zo gaat de Twize Checkout ook als een warm broodje over de toonbank! Meerdere van onze webshop klanten hebben al gekozen voor deze checkout. Wil je er meer over weten, en bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw webshop? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op