fbpx

Verf-plaza

project

Verf-plaza gaat van Lightspeed naar woocommerce
Verf-plaza gaat van Lightspeed naar woocommerce

Verf-plaza

De verfwinkel voor iedereen

Van Lightspeed naar WooCommerce voor een maatwerk webshop

De mannen bij Verf-plaza Breda (en ondertussen Roosendaal), benaderde ons voor een kop koffie om eens te praten over hun webshop. Op dit moment hadden zij een Lightspeed webshop, maar ze miste flexibiliteit en de mogelijkheid om maatwerk functionaliteiten toe te voegen. Dan zijn ze bij ons aan het goede adres! Ondertussen hebben wij meerdere sprints per jaar waar we nieuwe functionaliteiten implementeren om de website te blijven verbeteren!

Keuze uit meer dan 40.000 kleuren met de online kleurenwaaier

Bij het bestellen van een muurverf heb je keuze uit verschillende merken, glansgraad en kwaliteit. Daar houd het niet op, want je wilt de muurverf in een specifieke kleur bestellen. Bij Verf-plaza zijn dit er zoveel dat wij deze keuze tonen in een popup. Je kunt hier filteren/zoeken op de kleur die jij nodig hebt. Om de bezoeker te helpen, genereren wij afbeeldingen met de gekozen muurverf als voorbeeld. Zo zie je meteen hoe het er straks op jouw muur uitziet.

Contact informatie altijd in beeld

Zowel offline in de winkel als online, is het belangrijk om service te bieden. Voor Verf-plaza hebben wij een sticky call to action om de klant zo goed mogelijk te woord te staan. Je ziet overal waar je bent een duidelijke button in beeld om je verder te helpen. De button opent een sidebar waarin je allerlei informatie kunt tonen. Zo zien we in een oogopslag de openingstijden en verschillende manieren om contact op te nemen. Extra handig aan deze sidebar is dat het ook mogelijk is om een formulier te integreren waarmee je bijvoorbeeld meteen kunt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Met continue verbeteren scoren ze nu al hoog op SEO vlak!

Met meerdere sprints per jaar werken we veel samen en blijven we de webshop uitbreiden met functionaliteiten en verbeteren. Verf-plaza schakelt ons in voor design, technische SEO en maatwerk oplossingen. Na een jaar hard werken kunnen we nu al zeggen dat Verf-plaza bij de grote jongens hoort in de verfbranche. Grote kans dat je bij een zoekopdracht naar muurverf  Verf-plaza tegenkomt!

Bekijk Verf-plaza.nl