fbpx

STX Group

project

STX logo
STX logo

STX Group

Market Maker in Enviromental Commodities

Een groot bedrijf met grote doelen

STX Group is een wereldwijd opererend bedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve producten en technologieën. STX Group speelt een cruciale rol in het leveren van oplossingen die de wereldwijde handel, transport en duurzame ontwikkeling ondersteunen.

Onlangs kwam STX Group bij ons met de vraag om hun volledig vernieuwde website te ontwikkelen, inclusief een nieuwe huisstijl. Dit bleek een samenvatting, de nieuwe website brengt een moderne, strakke stijl over die past bij de doelen en bedrijfsvisie van STX Group. De ambitieuze doelen van het bedrijf vereisen een groot en deskundig team van professionals. Om deze doelen te verwezenlijken, wilde STX Group een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke werken-bij-omgeving creëren. Voor het gebruiksgemak van het HR team besloten we een Greenhouse koppeling te maken zodat alles wordt beheerd vanuit één systeem.

STX Group's vacaturepagina met locaties en BambooHR koppeling

Een berg aan vacatures overzichtelijk weergeven

Vanwege de grote hoeveelheid aan vacatures hebben we ervoor gekozen om de vacatureafdelingen op te delen in kaartjes met bijbehorende iconen. De verschillende locaties (kantoren) zijn visueel weergegeven op een 3D wereldbol, dit zorgt voor een interessant en makkelijk te gebruiken overzicht. Op deze manier krijgt de bezoeker direct een visueel overzicht van de verschillende afdelingen en locaties en kan hij of zij snel de juiste afdeling selecteren die aansluit bij zijn of haar interesses en vaardigheden. Binnen de afdelingen en kantoren hebben we filters toegevoegd, zodat de bezoekers ook kunnen zoeken op criteria die relevant zijn voor de vacatures waarin ze geïnteresseerd zijn.

Op deze manier zorgen we voor een gestroomlijnd proces en het verstrekken van gedetailleerde informatie. Dankzij dit proces bieden we sollicitanten de best mogelijke kans om hun carrière bij STX Group te starten.

STX Group greenhouse koppeling

Eén systeem voor alle vacatures met een greenhouse koppeling

Om het vacaturebeheer voor STX Group zo efficiënt mogelijk te maken, hebben we een koppeling gemaakt tussen Greenhouse en WordPress. Deze integratie stelt STX Group in staat om al hun vacatures rechtstreeks vanuit Greenhouse te beheren, waardoor dubbel werk en tijdrovende handmatige updates worden voorkomen.

Het gebruik van een koppeling biedt ook andere voordelen. Het zorgt voor een consistente weergave van vacatures op de website, omdat de informatie direct vanuit Greenhouse wordt opgehaald. Dit vermindert de kans op fouten en zorgt voor een professionele uitstraling van de vacaturepagina’s.

Op deze manier ondersteunen we STX Group bij het efficiënt beheren van hun vacatures en zorgen we ervoor dat potentiële sollicitanten snel en eenvoudig de juiste vacatures kunnen vinden.

Samenkomst van development en design

Na het succesvol ontwikkelen van de, door een andere partij ontworpen,  STX Group website hebben we een rol gespeeld in het ontwerpen van nieuwe elementen. Ons multidisciplinaire team heeft het volledige vacatureoverzicht, de contactpagina’s en het mediaoverzicht te ontwerpen. Omdat onze ontwerpers ook verstand hebben van code net als onze programmeurs een oog voor design werken zij naadloos samen.

Bekijk STX Group live