fbpx

BBQ Experience Center

project

BBQ Experience Center

Van outdoor cooking adventure naar online sensatie

Een online ervaring met de maatwerk Webshop voor de Home of BBQ’s

Als je WooCommerce of WordPress hoort, denk je wellicht aan kleinschalige webshops of standaard thema-installaties Op BBQExperiencecenter.nl laten we zien dat dit ook anders kan. Met een uniek design, maatwerk functionaliteiten en diverse koppelingen naar o.a. Monta en Feedback Company tillen wij de webshop naar een hoog niveau. Bij BBQ Experience Center staat de bezoeker op de eerste plek, dus online moet dit ook zo vertaald worden.

BBQ experience center sidebar met voorraad informatie

Direct antwoord op je vraag

Op een website of webshop hebt wil je altijd zo veel mogelijk informatie delen met de bezoeker. Bij BBQ Experience Center hebben we echter een andere aanpak gekozen. Om de bezoekers op verschillende plekken van informatie te voorzien, hebben we tooltips geïmplementeerd. Met behulp van een (?) geven we aan dat er meer informatie beschikbaar is over dat onderwerp. Zodra je hier op klikt wordt er een sidebar geopend met alle relevante informatie. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden om informatie te tonen op een productpagina over de levering, of om een ander product uit te lichten.

BBQ experience center combinaties bij een product

Perfect passende accessoires bij je BBQ met het combinatieblok

Vraag het de BBQ specialisten, niet alle accessoires passen bij dezelfde BBQ. Om het makkelijker te maken voor de bezoeker om combinaties te creëren, hebben we een product combinatieblok ontwikkeld. Zodra er aangegeven is welke accessoires bij het product horen, wordt het combinatieblok hiermee gevuld. Zo kun je in één keer een volledige set kopen, zodat je meteen aan de slag kunt! Wil je wat meer informatie over de accessoires, dan kun je gebruik maken van de tooltip. Zo blijf je op dezelfde pagina, maar kun je wel wat meer informatie lezen over het product.

BBQ Experience center recepten

Meteen alles in je mandje voor het recept

Als je vlees koopt bij BBQ Experience Center krijg je op de productpagina meteen recepten te zien die hier bij passen. We hebben hiervoor een slim systeem ontwikkeld dat binnen recepten op zoek gaat naar het product waar jij je op bevindt. Alle recepten waarin jouw product wordt gevonden, worden in de slider gezet. Op deze manier hoeft het marketingteam de recepten ook niet dubbel in te voeren!

Twize + BBQ Experience Center = succes!

Als technische partner van BBQ Experience Center zijn we er trots op dat zij al meerdere awards binnen hebben gesleept. Met een uitstekende samenwerking tussen Twize en het marketing team van BBQ Experience Center, zorgen we er met maandelijkse sprints voor dat de online klantervaring voortdurend wordt verbeterd. Door het realiseren van custom designs, maatwerk ontwikkelingen en verbeteren van de technologie, zorgen wij ervoor dat de website soepel blijft lopen en snel blijft.

Bekijk BBQ Experience Center