WIE WIJ ZIJN

Wie is Twize

Over ons

Twize is ontstaan uit 2 krachten die zich hebben gebundeld in 2018. De samenwerking is een resultaat van gelijkgezinde gedachten over hoe de online dienstverlening meer moet worden vertaald naar een service gerichte dienstverlening, in plaats van een product.
De traditionele manier van websites bouwen is ouderwets en zorgde voor een tijdelijke piek in de online communicatie van de klant. De service gerichte oplossing moet met dezelfde kosten een langdurig traject zijn, waar constant wordt geinvesteerd in innovatie en up-to-date en relevante content en marketing inzet.

Benieuwd hoe onze aanpak verschillend is? En hoe wij dat dan in zijn werk brengen? Sinds 2019 zijn wij gevestigd in de Adriaan van Bergenstraat te Breda in het mooie Noord-Brabant en nodigen wij u graag uit voor een heerlijke koffie of gezonde lunch.

Adriaan van Bergenstraat 206
4811 SW Breda

Joep Rongen

Joep is in 2003 begonnen als junior developer bij TBWA, toen termen als ‘responsive’ en ‘mobile first’ nog niet bestonden. Daarna is hij als senior developer uitgegroeid tot technisch project manager bij Rhinocreations. Na de overname door Ganda en verdere professionalisering begon de drang naar ‘het zelf te doen’ groter te worden. In 2013 is Joep verder gegaan als zelfstandig ondernemer en niet zonder succes.

Vanaf dat moment kon Joep onder zijn eigen naam enkele geweldige klanten helpen met online vraagstukken en ondertussen zijn bedrijf verder uitbouwen. Door het succes en een prachtig netwerk kwam Joep tot de conclusie dat het bieden van mooie oplossingen niet meer iets was wat haalbaar was met 1 FTE.

twize-joeprongen

Joep Rongen

twize-laurensdacosta

Laurens Brazão da Costa

Laurens Brazão da Costa

Na zijn opleiding in de elektrotechniek is Laurens gaan werken als elektro engineer in de automatisering. Het betrof hier het ontwerpen, optimaliseren en in bedrijf stellen van PLC en SCADA systemen. Daarnaast heeft hij zijn éénmanszaak in de webdevelopment vanaf 2004 bemand. Na besloten te hebben zich volledig te richten op de webdevelopment heeft hij een aantal jaar als backend developer bij Netvlies in Breda gewerkt. Hier kwam de focus al snel op WordPress te liggen.

Na een leerzame tijd bij Netvlies was het tijd om weer volledig zelfstandig te gaan ondernemen. Door eerdere samenwerking met Joep werd al snel duidelijk dat ze op dezelfde golflengte zaten betreffende servicegerichtheid en een ‘niet lullen maar draaien’ -mindset. De kans greep zich aan om een nieuwe uitdaging te starten en zo geschiedde.

twize-flexibeleschil

Flexibele schil

De ontwikkeling in de online dienstverlening staat niet stil. Waar men vroeger in de IT nog maar een handjevol functies kende, spreken we vandaag de dag van honderden disciplines. Om klanten volledig van dienst te kunnen zijn en niet alleen te bieden “wat op de plank ligt” maken wij gebruik van een zeer gespecialiseerde en betrouwbare flexibele schil. Bestaande uit kleine gespecialiseerde bureau’s en zelfstandigen.

Op deze manier kunnen wij oplossingen bieden in het volledige spectrum van de online dienstverlening en de klant helpen in het proces van A tot Z. Van strategie naar development en van hosting tot marketing intelligence.