WAT WIJ DOEN

We think twize

Full service dienstverlening

De roots van Twize liggen in het ontwikkelen van online oplossingen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij ook veel kennis opgebouwd in het voortraject van development: Strategie, UI / UX development en design en daarnaast ook in het natraject: Hosting, SEO / SEA en conversie optimalisatie.
Door op de goede momenten gebruik te maken van onze flexibele schil, bieden wij full service oplossingen die verwacht kunnen worden van een full service internetbureau.

Development

Websites

Of het nu gaat om een verhalende one-pager of een high traffic corporate website. Met 15 jaar ervaring bouwen wij de passende oplossing.

Webshops

Of het nu gaat om een betaalde download of een volledig assortiment, wij kiezen het juiste platform en bouwen uw webshop volledig op maat.

Apps

Er zijn er al meer dan 2,5 miljoen in de app store. Is een app voor uw bedrijf interessant? Dan kijken we graag mee hoe wij deze zo goed mogelijk in kunnen zetten.

Voortraject

Strategie

De online oplossing hoort aan te sluiten bij de totale communicatie. Wij denken mee om bestaande communicatie te vertalen naar online of een volledige brand-identity neer te zetten.

UX / UI

Aan de basis van elke oplossing staat een goed ontwerp. Door onze click-through user interface designs is het gevoel van de applicatie al duidelijk voordat we het bouwen.

Ontwerp

Over smaak valt niet te twisten en daarom kiezen we in samenwerking met de klant de beste ontwerper voor de opdracht uit onze flexibele schil. Van lijnkunstenaars tot portrettekenaars, het gevoel moet goed zijn!

Service

SLA

Een applicatie of website opleveren betekent voor u niet het laatste contact. Wij staan voor een structurele samenwerking met het merk om zoveel mogelijk inzicht in uw product te krijgen en de online communicatie hierop te blijven aanpassen.

SEO / SEA

Wat is een online oplossing zonder dat deze gezien wordt? Onze websites voldoen aan de laatste SEO eisen voor optimale vindbaarheid en desgewenst zetten wij socials en/of SEA in voor een optimale vindbaarheid.

Marketing Intelligence

Uw online oplossing is niet klaar wanneer deze online is. Conversieverhoging en communicatie zijn een dagelijkse bezigheid. Wij voorzien in conversie optimalisatie door middel van heatmapping, a/b testing en goed gestructureerde analytics rapporten.

Service level agreement (SLA)

Bij Twize werken met een (bijna) verplicht SLA model. Wij willen niet iets opleveren en daarna niet de mogelijkheid hebben verbeteringen door te voeren.
Om deze reden hebben wij een uniek SLA model bedacht. Uw applicatie blijft niet alleen maar “online”, maar gaat mee de tijd en is up-to-date met de meest revelante communicatie vanuit de klant.

Hosting

Wij ontzorgen u om zelf te zoeken naar betrouwbare hosting partners. Wij hebben voor zowel onze WordPress als onze op maat gemaakt applicaties de juiste hosting oplossingen. Uptime monitoring, varnish caching, ssl, security zijn geen pakketten, maar gewoon inclusief. Dat is de Twize service.

Security / Privacy

Om de privacy te waarborgen voor uw klanten, zullen wij werken volgens een checklist van privacy verbetering verplicht gesteld door de GDPR wet. Wij verzorgen een hoog beveiligingsniveau van de applicatie met een constante monitoring.

Innovatie

Heeft u een premium SLA? Dan blijft uw applicatie ten alle tijd voorzien van de meest innovatieve oplossingen. Nieuwe Google eisen? Een buigbaar mobieltje? Geen probleem, wij passen de applicatie constant aan.

Up-to-date

Afhankelijk van het niveau van de SLA komen wij periodiek bij u langs om te kijken of de website of applicatie nog steeds aansluit bij de totale communicatie vanuit het merk. Is er een aanpassingen geweest aan de dienstverlening of zijn er bepaalde stijl wijzigingen doorgevoerd, dan willen we dat zo snel mogelijk meenemen in de online communicatie. De tijd van achterhaalde websites is voorbij! Innovatie en actualiteit is de service gerichte gedachte achter een SLA van Twize.