fbpx

Bureauloos

project

Kat vijlt de zijn nagels. Foto van Bureauloos

Bureauloos

Een stukje kunst op het web

Strategie, art-direction en eigenzinnigheid

Dat zijn de kenmerken van onze strategische partner Bureau Loos en als zij ons vragen om hun website te bouwen, dan weet je dat het alle hens aan dek is. Dit is geen doorsnee website, dit is een stukje kunst, waar op alle details is gelet, dit is een clash tussen art-direction gone wild versus technische mogelijkheden op het web. Een echt custom website. Ervaring en usability staan voorop, begeleid door vloeiende techniek en prachtige teksten en beelden vanuit de klant.
Dit is op elk vlak een specialist hebben die van zijn vak houdt.

Mockup Inspiratie & Tools pagina van Bureauloos

Vrijheid van ontwerp, zonder technische randvoorwaarden

Geen boxed ontwerp, kleuren die veranderen, buttons die verschijnen, navigatie die meeloopt, afbeeldingen die verkleuren en teksten kris kras door het beeld. Uniek design is waar wij bij Twize van smullen en Kees van Bureau Loos gaf ons die kick. Uitdagende front-end? Zeker! Maar wat het echt leuk maakt, is dat deze website 100% aanpasbaar is vanuit een page builder in wordpress! Alle design opties verwerkt in componenten, waardoor je in no-time unieke designs maakt, zonder 1 regel code. Page builder saai? Nee hoor, think outside the box. Letterlijk!

Mockup van Bureau Loos chat op een Ipad

Dynamische formulieren, met een chat-feeling

Je weet dat het all-in is, als je een custom website mag bouwen voor Kees, Josien en Michael. Een formulier is te simpel, het moet een aanpasbaar formulier zijn, maar aanvoelen als een chat. Samen met Bureau Loos, bouwden wij in Gravity Forms / WordPress meerdere formulieren, die niet te onderscheiden zijn van een echte chat. Help de gebruiker met zijn zoektocht, met kleine stappen en slimme vragen en bereik maximale conversie.
Dit is waar techniek en usability elkaar ontmoeten.