Hallo wereld, wij zijn Twize

2 februari 2018
2 februari 2018 Joep Rongen

Daar zijn we dan!

Na maandenlang voorbereiden,
urenlange gesprekken op onze motortochten,
klanten lekker maken met mooie toekomstplannen,
definiëren van merkwaarden,
een mooi kantoor vinden,
aan onze huisstijl werken,
nog een keer de huisstijl veranderen,
toch nog een keer de huisstijl veranderen

kunnen we nu eindelijk zeggen:

Hallo wereld, wij zijn Twize

Sinds 1 februari van dit jaar bundelen wij (Joep Rongen en Laurens Brazão da Costa) onze krachten en gaan we de wereld, nou ja we beginnen met Nederland, veroveren met onze service gerichte kijk op de online industrie.

Service gerichte kijk?

Ja, na meer dan 15 jaar ervaring in de online industrie zien we dat steeds meer dat juist deze industrie slecht is meegegaan in de belevenis economie. Wat we veel van onze klanten te horen krijgen is dat zij ooit een website hebben gekocht en daarna jaren lang hosting / sla’s hebben betaald, maar nooit meer iets te hebben gehoord van de ontwikkelaars. In deze snel ontwikkelende industrie was een dergelijke website dus al na maanden ‘verouderd’ en ontbrak het aan update mogelijkheden voor de klant om de website mee te laten groeien met het bedrijf.

Twize is van mening dat de oplevering van de website niet aan het einde van de ontwikkelstraat komt, maar er middenin, met evenveel ruimte om terug te kijken als vooruit. De website moet volgens ons op 3 punten meegroeien:

  • Content / actualiteit. Een klant moet te allen tijde de mogelijkheid hebben om de communicatie te actualiseren op de website. Dat gaat verder dan bloggen alleen. Productinformatie aanvullen / bijwerken, call to actions verscherpen, zoekmachine optimalisatie zelf kunnen doorvoeren. Indien nodig kan Twize bij alles hierin ondersteunen, maar de mogelijkheid moet er altijd zijn voor de klant.
  • Innovatie: De website moet blijven voldoen aan de laatste privacy / security regels, de constante aanpassing voor nieuwe devices en seo optimalisatie.
  • Onderhoud / optimalisatie:  De website moet ten alle tijde blijven functioneren, zoals de klant wil dat deze functioneert. Daarnaast moet de  website worden geoptimaliseerd door de  inzet van conversie optimalisatie tools, zoals a/b testing, heatmapping, maar ook goed gestructureerd, op strategie gebaseerde google analytics rapporten.

Benieuwd naar wat we nog meer doen?

2018

In ons eerste jaar hebben we enkele belangrijke actiepunten voor onszelf gesteld:

  • GDRP / AVG compatibility voor onze klanten en vervolgens moet deze audit / checklist voor iedereen beschikbaar zijn. Wat de GDRP inhoud leest u in onze blog serie deze maand, waar we op verschillende punten focussen. Awareness (wat is de wet en wat moet ik doen), GDRP en uw website (focus op alles waar een applicatie / website) aan moet voldoen en als laatste GDPR en wordpress (welke tools wij makkelijk in kunnen zetten in de door ons ontwikkelde wordpress websites om GDRP compatible te worden).
  • Service Level Agreements. Hierboven eigenlijk al goed te lezen, maar onze focus ligt vooral op de klant constant support te kunnen bieden en niet gedag te zeggen bij oplevering. Op dit moment zijn wij druk bezig deze SLA’s een definitieve gestalte te geven. Deze moeten uiteen gaan lopen tot een minimale niveau van onderhoud / hosting, tot een volledig onderhoudspakket inclusief optimalisatie en innovatie.
  • Sport en welzijn. Wij zijn beide fanatieke sporters en zien bij onszelf en bij anderen een probleem in het combineren van sport, privé en werk. Wij proberen dit probleem oplossen door een unieke combinatie hiervan. Wij willen vergaderen gaan combineren met sporten en gezond eten. Een meeting bij ons is straks een 2 uur durende rollercoaster van 45 minuten sporten, 30 minuten eten en 45 intensief vergaderen. Uitkomst? Energie!
  • Continuous integration. Éen van onze belangrijkste punten van dit jaar is het optimaliseren van onze workflow met behulp van CI. In het kort: Al onze code netjes in versiebeheer systemen plaatsen, automatische deployments en security fixes en daarmee het behoud de functionaliteit van de website. Gevolg? Lage SLA kosten, real-time security updates!

Meer over wat we gaan doen

Joep Rongen

Na 9 jaar ervaring bij verschillende online bureau’s en een succesvolle freelance periode van 4 jaar was voor mij de tijd aangebroken om klanten te kunnen voorzien in hun volledige online behoefte. Waar vroeger de focus vooral lag op development ben ik sinds 2015 mij meer en meer gaan inzetten als online consultant in het voortraject van enkele grote projecten. Ik krijg ontzettend veel energie mensen adviseren en daarnaast ook erg betrokken zijn bij de bouw van de online oplossing. Juist daarom hebben we de stap gemaakt om Twize op te richten. Hierdoor kunnen we zowel meedenken in strategiën als wel de development voor onze rekening nemen en samen met onze flexibele schil ook voorzien in alle andere aspecten van het traject.

Meer over ons

Laurens Brazão da Costa

Naast het ontwikkelen van websites en applicaties vind ik het mooi om met de klanten mee te denken over de architectuur en server gerelateerde zaken. Veiligheid is hier uiteraard een belangrijk aspect van en met de aankomende aanpassingen aan de wetgeving denk ik dat we goede oplossingen kunnen bieden. Hierover later deze maand meer.

Meer over ons

Twize

We hopen dat u een beeld heeft gekregen van Twize en we praten er graag verder met u over.
We hebben een prachtig nieuw kantoor in Rijen, u bent uitgenodigd!

Bezoek ons of neem contact op

Socialize